Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

АЛИС ЕООД

Ремонт, сервиз, инсталация и поддръжка на промишлена електроника и автоматика. Бързо откриване на повреди и намиране на ефективни решения.
Ремонт на: честотни задвижвания /инвертори/, захранвания, софт стартери, контролери, входно-изходни модули за контролери, роботи, поточни линии, монитори, контролни панели и други. Готовите изделия се тестват и се предават на клиента с гаранция.
Доставка на честотни пеобразуватели /инвертори/, софт стартери, сервозадвижвания и сервомотори, електромотори, EMI филтри, AC и DC дросели.
Официален Дистрибутор и Партнъор за България на фирма: POWTRAN Technology -www.powtran.net
Настройка, оптимизация, програмиране и пуск на промишлени автоматизирани системи. Инженеринг, проектиране, обучение, програмиране и изпълнение на проекти по комплексна автоматизация.
Поддръжка на машини, съоръжения и апаратура.
Ремонт и възстановяване на всякакъв вид промишлени електронни платки, модули, компоненти и изделия. Работим на ниво компоненти и платки. Готовите изде

Уеб сайт: http://alis.kms-bg.com/

ЕТ ВИКИВАТ

ВИКИВАТ – КОГАТО ИМАШ НУЖДА ОТ ЕЛЕКТРОНИКА!

В нашия сайт можете да намерите огромно разнообразие от промишлена и битова електроника, средства за автоматизация, електрооборудване, електроматериали и електронни компоненти. Тук можете лесно да поръчате и закупите всичко, от което имате нужда. Сайтът разполага с над 20 000 уникални артикула и покрива широка гама от специфични продукти, елементи, апарати и консумативи.
Поръчките за клиенти се изпращат с куриер с наложен платеж.

Уеб сайт: http://vikiwat.com


ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.