Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3

Почистване на домове - Габрая

Фирма Габрая предлага професионално почистване на домове и офиси в град Пловдив и региона. Абонаментно почистване на входове, офиси, заведения, апартаменти, хижи и още.

Уеб сайт: http://gabraya.com

АНТИЛОПА КЛИЙНИНГ СЪРВИС ООД

Професионално почистване на домове и офиси. Почистващи услуги със специализирана техника и био препарати.

Уеб сайт: http://antilopa.bg/

Калина2012 - Професионално почистване на домове град София

Предлагаме професионално почистване на домове, офиси, заведения, сгради, мека мебел и стъклени фасади. Ние работим с професионални био препарати от еко серията на "Кiter" и разполагаме с професионална техника за почистване и мобилна група от добре обучени млади хора.

Уеб сайт: https://kalina2012.com/

Евро Вип

Евро Вип- професионално машинно почистване на примамливи цени. Почистване на домове и луксозен интериор. Почистване на офиси и търговски комплекси. Почистване на хотели и заведения.

Уеб сайт: www.evrovip.com

Чи 100 ООД

Чи 100 е фирма за професионално почистване, която развива своята дейност на територията на цялата страна – София, Пловдив, Варна, Бургас…… Фирмата е специализирана в почистване на офиси, почистване на домове, почистване на търговски обекти, почистване на хотели, телевизионни предавания, производствени помещения и др. Дейностите, които предлагаме са съобразени с нуждите и потребностите на клиента: Абонаментно почистване – ежедневно или периодично почистване , в удобно за клиента време Основно почистване – цялостно почистване след ремонт, строеж или почистване през определен период, което обхваща детайли по желание на клиента.

Уеб сайт: http://www.pochistvane.net/

Компания за услуги „Нова” – пране на килими и професионално почистване

Компания за услуги „Нова” е на пазара за професионално почистване от 1998 г. Постепенно, с натрупване на опита тя се разраства и в момента може да изпълни на практика всяка поставена задача със собствена техника и добре подготвени специалисти. Предлага почистване на офиси и домове, хотели и търговски обекти.
При почистването на прозорци и твърди и меки настилки се използват модерни препарати, които са напълно разградими и щадящи за околната среда.
Професионалната техника и използваните специализирани технологии гарантират постигането на перфектни резултати, независимо от изходното състояние.
Отлично разработена е услугата за пране на килими извън дома. Транспортирането им от и до вас е напълно безплатно.

Уеб сайт: http://novacompany.org/

СД Хермес

Професионално почистване на домове и офиси. Качество, сигурност и ниски цени, които можете да видите в нашия сайт. Очакваме ви.

Уеб сайт: http://hermesclean.azurewebsites.net

Силвен 7

Комплексна хигиена на Вашия дом, сграда или офис Ви предлага „Силвен 7“ ЕООД. Нашите консултации на място са безплатни, а цените ни са солидарни с изискванията на клиента. Услугата извършваме след сключен договор, в който са вписани качество, срок и цени. Ако нямате периодична поддръжка на автомобилите можем да поемем и тяхното почистване.

Уеб сайт: http://www.silven7.com

Кий 2 Пропърти Мениджмънт ЕООД

Създадохме Key2Property Management Ltd., за да бъдем полезни на собственици и мениджъри в хотелиерството и сферата на услугите.

До своите клиенти сме, за да ги улесним в ежедневните предизвикателства, при започване на проект, когато търсят решение на проблем и растеж на фирмата.

Част от нашите услуги са насочени към предприемчивите хора, които ценят свободното си време. Предлагаме почистване на домове, изискан кетъринг за семейни празненства и бизнес събития.

Уеб сайт: http://www.key2propertymanagement.com

Рефлекс М

Утвърдена компания за почистване, която предлага широка гама от услуги за почистване на домове и офиси, включително: почистване на килими, щори, твърди и меки подови настилки, мебели, бани и тоалетни. При сключване на договор за абонаментно почистване за поне една година, нашите клиенти могат да се възползват от безплатно основно почистване.

Уеб сайт: http://www.reflex-m.com/


Страница 1 2 3

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.