Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3

Уникомс ЕООД

Производство и търговия на LED осветителни тела и светодиодни модули. Висококачествени LED панели за вграждане или директен монтаж. Индустриални лампи с голям светлинен поток, подходящи за производствени и складови помещения. За изработката на продуктите се използват LED чипове и драйвери от OSRAM, Tridonic, Epistar, Cree. Фирмата предлага проектиране и производство по поръчка, монтаж и следпродажбено обслужване. Решения за цялостна подмяна на остаряло осветление или изграждане на ново.

Уеб сайт: unikoms.com

Деколайт ЕООД

Деколайт ЕООД - Проектиране, производство и монтаж на коледна, новогодишна, великденска, празнична, паркова, улична, фасадна, интериорна, екстериорна, градинска, светлинна, светеща украса, на заведение, търговски обект, магазин, МОЛ, ресторант, дискотека. С помощта на светодиоди, LED, стрингове, лампи с нажежаема жичка, живачни, неонови, луминисцентни, натриеви лампи, прожектори, падащ сняг, светещи висулки. Производство на светещи обемни фигури, Дядо Коледа, елха, елен, шейна, Снежанка, джудже, яйце, каручка, магаре, кошница, снежинка, звезда, заек, сърце, надпис, ангелче, свещ, мече, щъркел, мартеница, фонтан, гъба, пиле, цветя, лодка, котва, каляска, торба с подаръци, иглу, мечка, снежен човек, фенер, венец, кон, подарък, фигура, кръст, завеса, панделка, транспарант.

Уеб сайт: http://decolight.bg/

Джи Кей Инженериг Груп ООД

Фирма Джи Кей Инженеринг Груп ООД Предлага на вниманието ви следните услуги:

- Проектиране и изграждане на специализирани медицински инсталации

- Доставка на медицинско оборудване – операционни лампи, операционни маси, болнични легла, гинекологични столове, апарати за физиотерапия, спешна медицина и др.

- Доставка на оборудване за козметични и СПА центрове

- Сервиз на медицинско оборудване


СИСАС БГ

Sisas е най-големият производител на пътна сигнализация и магистрална безопасност.
Компанията има богат асортимент от продукти и системи за пътна безопасност: Сигнални лампи, пътни знаци, легнал полицай, скоростоограничител, гумени конуси и др.
Ние проектираме и произвеждаме интегрирани системи за безопасност на пътя и работната среда с най-високо ниво на приспособяване и гъвкавост на производството.
Sisas цели да се позиционира не само като доставчик на своите клиенти, но и като силен, ефективен и стратегически партньор.
Свържете се с нас на:
Телефон: +359 32 67 67 91
Email: sisasbg@sisasbg.com
Уеб сайт: https://sisasbg.com/bg/

Уеб сайт: https://sisasbg.com/bg/

REALUX

REALUX е българска марка за LED лампи и LED крушки и друг вид енергоспестяващо LED осветление. На родния пазар е близо 15 години, а през последните 7 се предлага и на международните пазари в Германия, Румъния, Украйна, Гърция, Македония и Франция. REALUX са единствените на територията на България, които тестват LED лампи и LED крушки и всеки един свой продукт, преди да влезе в експлоатация.

Уеб сайт: http://realux.bg

NikomLight

NikomLight е онлайн магазин за осветителни тела в град Пловдив. Фирмата предлага богато разнообразие от интериорно, екстериорно, градинско и фасадно осветление, за всеки вкус, от водещи европейски производители. Пазарувайте полилеи, пендели, луни, стъкла, абажури, лампи и аксесоари с високо качество, за дома и офиса, на достъпни цени директно от нашия онлайн магазин. NikomLight предлага безплатна доставка за България и експресна доставка за страните от Европа.

Уеб сайт: http://nikomlight.com/

Finish1.BG

Finish1.BG е физически и онлайн магазин, който помага на хора имащи проблеми с намирането на качествени решения на своите проблеми и биха искали да подобрят сигурността и ефективността на своя автомобил. Това, което ни отличава от нашите конкуренти е, че ние предлагаме качествени продукти, които наистина решават проблеми. Заради това нашите клиенти постигат 100% удовлетвореност и са наистина уникални на пътя.
Качествени ксенони, LED drl светлини, LED лампи, angel eyes, ангелски очи, LED системи, фарове и много други

Уеб сайт: www.finish1.bg

Осветителни тела в етно-битов стил

Онлайн магазин http://aplici.com/ Предлага осветителни тела в битов стил.Подходящи за механи,барбекюта,къщи за гости, хотели както и за всеки дом. Най-ниски цени на осветителни тела в етно-битов стил- рустик.При нас ще намерите богат асортимент от осветителни тела за стена(аплици),пендели,полилеи и нощни лампи.

Уеб сайт: http://aplici.com/

Kovas

KOVAS е създадена в началото на 1991 година, като търговска компания. През 1997 година започва тясната си специализация в областта на осветлението и компонентите за него. Вследствие на бързото утвърждаване на този пазар, още през 1999 г. фирмата е поканена за официален партньор на PHILIPS LIGHTING и става водещ дистрибутор на световния гигант на българския пазар. През тези години KOVAS се утвърждава като лидер в доставките на електрически лампи на българския пазар. Компанията става представител на италианските производители LEUCI и C LUCE, немската фирма NARVA, италианския производител на фенери VELAMP, както и PODIUM, която е търговска марка на PHILIPS LIGHTING за осветителни тела предназначени основно за дома. Към момента KOVAS предлага пълна гама декоративни осветителни тела за дома с марка PHILIPS.

Уеб сайт: http://shop.kovas.bg

Екотип груп ООД

"Екотип груп ООД" представя LED лампи с марка "Greenlight" на ексклузивно ниски
цени! Лампи, лунички, прожектори и всякакви осветителни тела с различна форма,
големина и цвят!Спестете до 94% енергия!!!Предлагаме 2 години гаранция и
следгаранционен сервиз!Продажби на едро и дребно!Производство директно в
магазина!Нечупливи,не изгасват изведнъж,а постепенно,като малко по малко
губят силата си.Няма да ви изоставят когато най-малко очаквате а нямате нова
лампа под ръка!За бройка правим добри отстъпки.!Живот до 50 000 часа!Страница 1 2 3

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.