Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

БизнесГруп Консулт

Ние сме счетоводна къща с основен предмет на дейност: финансово-счетоводни услуги, цялостно счетоводство на фирма, консултантска дейност в областта на данъчното, счетоводното, търговското и трудовото законодателство, регистрация и пререгистрация на фирми и др. Имаме богат опит в предлаганите от нас услуги и предлагаме поддържане на вашето счетоводство в София и в други градове.

Ние предлагаме комплексни еднократни и абонаментни счетоводни услуги за клиенти от гр.София и от цялата страна. Цените са по договаряне.Предлагаме богата гама счетоводни услуги, за да отговорим на потребностите на нашите клиенти. Те могат да бъдат разделени в следните насоки:
- текущо водене и обработка на счетоводни документи;
- обработка на заплати и осигуровки;
- консултации по прилагането на националното и международното счетоводно законодателство;
- изготвяне на счетоводни отчети съгласно българското счетоводно законодателство;
- изготвяне на годишни данъчни декларации по ЗКПО и ЗДДФЛ;
- изготвяне

Уеб сайт: http://businessgroup-consult.com

Счетоводна кантора МИГ Акаунт

Нашият екип,извършва вече 12 години,комплексно счетоводно обслужване и различни административни услуги на малки и средни предприятия в различни икономически области.

Дейността ни е съобразена с актуалните изискванията на нормативната база и с всички изисквания произтичащи от развиването на вашия бизнес. Предизвикателство е за нас, да подходим индивидуално към всеки клиент,да бъдем гъвкави и да ви предложим обслужване, което да ви подпомага във вземането на управленски решения.

Можете да ни се доверите независимо дали се нуждаете от цялостно абонаментно счетоводно обслужване или от някои други от нашите услуги.

Ние ви предлагаме конкурентни цени, експертна подкрепа в стартирането, развитието и разрастването на вашия бизнес, ползване на услугите на различен вид специалисти в областта на счетоводното обслужване. Предоставяйки ни правото да водим изцяло комуникацията от името на предприятието ви, с различните институции, спестявате от своето време и ресурси.

Можете да ни се дов

Уеб сайт: http://www.migaccount.com

Инвестиционно сребро от Голд Сентър ЕООД

Голд Сентър са доказали се професионалисти в сферата на инвестиционните метали. Предлагат консултации за пазара, както и над 2000 артикула от благородни метали. Освен това ще ви осигурят съхранение на ваш продукт или изработка на такъв по ваш дизайн.

Уеб сайт: http://www.goldcenter.bg

Счетоводна къща Гранд Консулт ЕООД

Счетоводна фирма Гранд Консулт се намира на територията на град София и извършва пълно счетоводно обслужване на фирми и физически лица. Тя е коректен партньор за всяка компания, която иска да се развива и да има отлично водено счетоводство.
Същевременно кантората извършва и други административни и консултантски услуги. С нейна помощ може да регистрирате нова фирма и тя да поеме нейното счетоводство на промоционални цени.
Счетоводна къща Гранд Консулт разполага с високо квалифицирани счетоводители, които непрекъснато повишават своята квалификация.

Уеб сайт: http://grandconsult.net/

Easy-ins

Easy-ins е застрахователен брокер, който предлага бърз и лесен начин за застраховане чрез своята онлайн платформа.Easy-ins Ви позволява да избирате от множеството застрахователни пакети като заедно с това да сравниявате техните цени и характеристики. Избора на най-подходящия пакет може да бъде труден и сложен процес затова винаги можете да разчитате на надеждна и експертна консултация на застрахователните специалисти на Easy-in.Независимо дали търсите задължителната застраховка Гражданска Отговорност, искате да си осигурите спокойствие с пълно Автокаско, или се интересувате от застраховане на имуществото Easy-Ins може да Ви предложи най-подходящия вариант за Вашите нужди.

Уеб сайт: http://www.easy-ins.bg

ПАМ ЕКСПЕРТ ЕООД

Счетоводна къща ПАМ ЕКСПЕРТ ЕООД Русе предлага цялостно счетоводно обслужване на малки и средни фирми и самоосигуряващи се лица. Абонаментно счетоводство, но и еднократни счетоводни услуги, личен състав и работна заплата, годишно счетоводно приключване, различни административни услуги. Осигуряваме пълен набор от съвети и съдействие при регистрацията на фирми. Предлагаме гъвкава система за ефективно управление на финансово-счетоводните процеси на Вашият бизнес в съответствие с данъчното и осигурителното законодателство.

Уеб сайт: www.pamexpert.net

помощ финансова институция

личен заем
бизнес кредит
промишлена заем
търговски заем
създаване на бизнес кредит
Лична проект заем
ипотека

Ние предлагаме кредити на частни лица и организации

бизнес
От 1000 € до максимум € 4.000.000 ние предлагаме заеми

лични, консолидиране на дълг кредити,
рисков капитал, бизнес кредити, студентски заеми, заеми

жилища или "кредити по някаква причина.
Благодаря ви, за да се свържете с нас по електронната поща


ИПМ Консулт ООД

ИПМ Консулт ООД е фирма от 20 години на пазара с основна дейност продажба на касови апарати във Варна. Дистрибутор е на софтуерът за управление на бизнес процеси Бизнес Навигатор от CFinance.

Уеб сайт: http://ipmkonsult.com/za-nas/

Vivus

С Vivus получавате бърз и коректен заем до няколко минути. Кредитът се отпуска въз основа на финансовото състояние на клиента. Всеки един от пълнолетните граждани на територията на България притежава привилегията да вземе желаните от него пари. Имате възможността да върнете само взетата от вас сума, без скрити лихви и такси. Всяко едно условие е прозрачно и не крие никакви уловки. Кандидатстването е онлайн и свръх удобно. За целта се изисква попълване на кратък формуляр на електронната страница www.vivus.bg. Нужно е да преминете през четири лесни стъпки, преди да намерите изход за възникналата затруднена ситуация.

Изключително коректни и принципни, спрямо своите клиенти. При одобрение получавате парите по банковата си сметка или чрез Ийзипей за броени минути. В случай, че кредитът не се погасява, се начисляват лихви от наказателно равнище. Ако имате нужда от съвет, можете да се свържете с отдел „Обслужване на клиенти“, които с радост биха отговорили на всеки един ваш въпрос.

Уеб сайт: https://www.vivus.bg/

НетКредит

Ако имате нужда от сигурни, бързи и надеждни пари, то НетКредит е правилният избор. С цел да бъдат максимално достъпни услугите до обществото, вие сами избирате сумата и периода на възвръщаемост. Не се налага попълване на множество излишни документи, както и електронен подпис.

Единственото условие е въвеждането на данни от лична карта в краткия електронен формуляр, без да напускате уюта на вашия дом. За целта е необходимо да сте пълнолетен гражданин на Република България. След одобрение на заявката получавате желаните пари до минути. Преводът може да бъде по банков път или чрез Изипей. Правилата сами ги определяте. Условията са напълно прозрачни. Не съществуват скрити такси и лихви. Предоставена е сто процентова сигурност и защита на клиентите.

Уеб сайт: https://www.netcredit.bg/


Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Реклама      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.