Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Кредити Инфо

Ако желаете да изтеглите бърз заем до заплата, тогава обикновено трябва да разгледате доста сайтове, в които се предлага тази услуга. Krediti.info ви спестява време, защото на едно място при нас ще намерите най-важната информация за всяка небанкова финансова кредитна институция, което ще ви позволи да изберете по-лесно и бързо.

Уеб сайт: http://krediti.info/

КредитВОК

Ние се занимаваме със сравнителен анализ на кредитите. На сайта ни може да видите минималния и максималния размер. Може също така да прочетете полезна информация, свързана със заемите.

Уеб сайт: http://www.creditwok.com/bg/

Дормакс България ООД

Монтажа и производството на прозорци от Дормакс. Изработваме алуминиеви врати, комарници, щори.

Уеб сайт: http://dormax.bg

IZBIRAM.BG

„ИЗБИРАМ.БГ” ЕООД е информационен портал, който сравнява условията на компаниите от финансовия сектор, с цел да Ви улесни в избора на най-добрата услуга за Вас, като качество и като цена.

Нашата дейност е резултат от вашите нужди:
- Да научите повече за Вашия пенсионен фонд и Вашия застраховател.
- Бързо и лесно да сравните условията на банките и фирмите за бързи кредити, при спешна нужда от пари.
- Да прочетете най-актуалните и любопитни новини в областта за бързи кредити, пенсионно осигуряване, банкиране и застраховане.
- Да намерите отговор на своите въпроси за финансовите услуги!

Уеб сайт: http://izbiram.bg/

Норма Дорс

Норма Дорс е счетоводна къща в град София. Екипът ни има богат практически опит в регистрацията на фирми, счетоводството и счетоводните услуги, финансовите консултации, осигуряването и животозастраховането.

Счетоводна къща Норма Дорс предлага следните услуги: регистрация на фирма (регистрация на ЕООД, регистрация на ООД, регистрация на ЕТ), регистрация по ДДС (на нови фирми, както и на физически лица и фирми, които подлежат на задължителна регистрация), абонаментно счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване (за фирми и лица без договор за абонаментно счетоводно обслужване), управление на личен състав и работни заплати, данъчна защита, административни счетоводни услуги, животозастраховане и др.

Уеб сайт: http://www.normadoors.com

АВА Консулт ООД

Годишно счетоводно приключване от счетоводна къща АВА Консулт ООД.

Уеб сайт: http://ava-consult.com

Счетоводна къща Криса Консулт

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ КАЧЕСТВО НИСКИ ЦЕНИ

Ако не желаете да правите компромис с качеството на предлаганите услуги, а същевременно да ползвате счетоводни услуги на достъпни цени, то тогава може да се доверите на Счетоводна къща „КРИСА КОНСУЛТ”.
Ние Ви гарантираме:

Перфектна, прецизна и законосъобразна работа;
Индивидуален подход към всеки клиент в зависимост от спецификата на развиваната дейност и специфичните нужди от счетоводно обслужване и услуги
Независимо дали сте физическо или юридическо лице, ние Ви предлагаме прецизно счетоводство и коректен договор за счетоводни услуги с перфектна защита на вашите интереси.
Осигуряване на сигурност пред проверяващите органи;
Бързина и точност
Компетентно решаване на счетоводни и административни проблеми, свързани с провеждане на дейността в съответствие с действащите нормативни изисквания, спазване на законовите срокове и избягване на ”аварийни” ситуации и глоби, точност при попълване на множеството формуляри свързани с отчетностт


Factor I.N.

ФАКТОР И.Н. АД е финансова институция регистрирана през 1997 година.

Благодарение на традициите, високия професионализъм и заслужения авторитет на компанията и нейните служители, както и на доказаната в годините бизнес етика, от 2000 година ФАКТОР И.Н. успешно партнира с Money Gram Payment System Ltd, на които сме единствен оторизиран представител за небанковите институции.

С богатото си портфолио от финансови услуги, както и с добре обучения персонал от финансови специалисти ФАКТОР И.Н. ще Ви помогне да откриете правилното решение за развитието на Вашия бизнес.

Нашите умения и знания в областта на финансовите услуги ни превръщат във фактор за Вашия успех! Днес ние работим за Вашия бизнес, а вие ни помагате да развием нашия - заедно сме, защото всичко, което увеличава печалбите Ви, помага и на нашата работа!

В качеството си на регистрирана финансова институция, “Фактор И.Н.” АД извършва следните дейности:

Парични преводи - Мъниграм & Фактор експрес
Застраховане
Лизин

Уеб сайт: http://factorin.bg/bg/dealers/

Фирмфинанс

Счетоводна къща Фирмфинанс извършва комплексно счетоводно обслужване на абонаментен принцип или като еднократна услуга на ниски цени в София. Предлагаме индивидуален подход към всеки бизнес. Нашите усилия като счетоводители са насочени единствено към вас - нашите клиенти. Ако имате новооткрита фирма или просто искате да смените счетоводителя си - не се колебайте, а ни потърсете ! Поверявайки счетоводството на фирмата си на нас - вие имате време да мислите за вашия бизнес!

Уеб сайт: http://firmschet.alle.bg/

Zastrahovam.com | Застраховки онлайн

Zastrahovam.com e една от водещите български марки в онлайн застраховането. Ние сме притежател на лиценз № 154-3Б/14.04.2009 г. за регистрация по чл. 160 ал. 1 от Кодекса за застраховането и е вписан в публичния регистър по чл. 30 ал. 1, т. 9 от Закона за Комисията за финансов надзор. Регистрирани сме и като администратор на лични данни № 272789. Предлагаме богат набор от застрахователни продукти на всички водещи застрахователни компании в България при най-добрите условия − бързо, лесно и достъпно чрез сайта ни www.zastrahovam.com.

След годините опит застрахователния в бранш, стотици казуси и хиляди клиенти, допринесли за професионалното ни усъвършенстване, благодарение на финансовата ни дисциплина и коректното отношение, ние успяхме да изградим силна професионална и персонална връзка със застрахователните компании в България.

Удобен калкулатор, специална промоционална карта и възможност за бързо получаване на оферта чрез сайта ни, по имейл или по телефона правят услугите ни пред

Уеб сайт: http://zastrahovam.com/


Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Реклама      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.