Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6 7

Либра Инженеринг ООД

Либра Инженеринг ООД- лидер в производството на теглоизмервателни системи. Либра Инженеринг ООД е изключителен представител на METTLER TOLEDO за България. Разполагаме със високо квалифицирани специалисти и сервизни центрове в цялата страна. Можем да модернизираме Вашата стара механична везна, с електронно оборудване на най-съвременно техническо ниво. Изграждаме електронни дозиращи системи. За контакти- 0899147747- Пеев,или 02/8180276,277,www.librabg.com

Уеб сайт: http://www.librabg.com

Адрия Трейдинг ЕООД

Основен предмет на дейност е доставка и дистрибуция на автомобилни, селскостопански и промишлени ремъци, маркучи и лепило Tip Top.

Уеб сайт: http://remaci.bg/

Версол ЕООД

Био ферма „Версол” се занимава с биологично земеделие и домашно отгледана храна. Тя произвежда, както традиционните за страната плодове и зеленчуци, така и рядко срещаните за българските географски ширини – годжи бери и физалис /инка бери /. Био производителят използва биохумус от Червен Калифорнийски Червей за обогатяване плодородието на почвата. Това позволява по-доброто усвояване на хранителните вещества от растенията и предпазва от пренаторяване. „Версол” е една от малкото био ферми, предлагащи годжи бери на пазара в натурално, не изсушено състояние. Физалис или инка бери е другото растение с интересни плодове и полезни за човешкия организъм витамини, антиоксиданти и микроелементи, което био производителят отглежда.
В уеб сайта на фермата ще откриете пълна и подробна информация за начина на отглеждане на всички растения, както и полезните им свойства. Там също така, ще намерите интересни рецепти за десерти,основни ястия и салати с годжи бери.
„Версол” държат на добрата осведом

Уеб сайт: http://versol.bg/

"АГРОЕС"ЕООД

АГРОЕС ЕООД - Търговия със селскостопанска техника, трактори, комбайни, мулчери, косачки, торачки, нови, употрeбявани, втора, употреба, робот, сервиз, ремонт, резервни, части, гаранция, МАСЛА,Тъговско представителство, BERTI, SAME, TYM, CLAAS, JOHN DEERE, AGREX, ENI, AGIP, MOBIL, ERO, ROBOMOW, BENASSI, AHWI, AGRIMIR, RALOMEX, AGROES Ltd,

Уеб сайт: http://www.agroes.bg/

Енергофиш ООД

Онлайн магазин за риболовни принадлежности. На едро и дребно. Риболовен магазин. Влакна, живарници, куфари, кутии, куки, захранки, макари, прътове, телескопи, плувки, примамки, калъфи, раници.

Уеб сайт: http://www.energofish.bg

Национална почвена служба

Национална почвена служба е компания за почвени проучвания и прецизно картиране. Изготвя консултации по Мярка 214 - агроекологични плащания и препоръки за най-подходящо торене и обработване на земята. За по-високи добиви и развитие на земеделието ви свържете се с Национална почвена служба.

Уеб сайт: http://nationalsoils.com/

Цвете - Да поговорим за цветята

Всичко за цветята и растенията в нашия дом и градина. Информация за цветя и съвети за отглеждане на цветя, болести и вредители по цветята.

Уеб сайт: http://cvete.eu

Хидро прес ЕООД

Oсновната дейност на „Хидро прес” ЕООД е продажба на водни помпи, потопяеми помпи за отпадни води, хоризонтални и вертикални центробежни помпи, циркулационни помпи.
Хидрофорни системи, хидрофорни разширителни съдове, ВиК части и автоматика за тях.
Монофазни и трифазни електродвигатели, предназначени за всички отрасли от промишлеността и бита.
Оборудване за помпени съоръжения: електрически табла, резервоари за вода, поплавъци за чиста и отпадна вода, манометри, пресостати и други аксесоари.
Фирмата извършва проектиране на хидрофорни системи, ремонт и монтаж, изграждане и поддръжка.
Системи за омекотяване и филтрация на вода, маслоуловители, пречиствателни станции за пречистване на отпадни води.


гр. София
бул. "Цар Борис III" 135
office@hydropompi.com
моб: 0885 113 460 тел: 02 483 56 56
http://www.hydropompi.com/

Уеб сайт: http://www.hydropompi.com/

Агро Синтез ЕООД

Екип с богат опит в продажбите на препарати за растителна защита, торовете и семепроизводството е АГРО СИНТЕЗ от Шумен. Поръчайте торене или пръскане на селскостопански насаждения на тел.: 054833159, ул. Васил Априлов 25, ап. 4.

Уеб сайт: http://bit.ly/19DYmYv

Борса гъби

Гъбена борса, покупко-продажба на гъби. Диви, култивирани и отровни гъби. Информация за всички видове гъби растящи в България. Бизнес, търговия и новини.

Уеб сайт: http://www.borsagubi.com/


Страница 1 2 3 4 5 6 7

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Реклама      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.