Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Агростил ООД

Фирма Агростил ООД предлага съвременна селскостопанска технология, за безупречна грижа за почвата и високи резултати. Търговията с разнородни агро машини с марката „MASS” дава възможност за инвестиция в отбрани плугове, дискови брани, чизели и култиватори, които са сигурна застраховка за всеки професионален фермер.

Уеб сайт: http://mass.bg/

Шоп Плантс

Търсите място, от което да си купите цветя за дома и градината? Ако това е вашия сучай, тогава Шоп Плантс е най-доброто място за вас. Ние предлагаме всичко, от което можете да имате нужда, но особено много се гордеем с разнообразието си от рози, които просто ще ви оставят без дъх.

Уеб сайт: http://shopplants.bg/

"Универсал 92Н" ЕООД

"Универсал 92Н" ЕООД
Производител на резервни части и консумативи за селскостопански машини :
сеялка, сламопреса, косачка, трактори, култиватор, дискова брана, комбайн и други, както и сейфове по желани размери и предназначения и услуги свързани с металообработване.
Модели на машини, за които "Универсал 92" ЕООД произвежда части:
Румънска и Новаченска сеялка, СУПН, СЗУ-3,6, Турски сеялки Алтъньоз, Сьонмезлер, Гингьор, Гаспардо, Е-302, ХПС, ПСП, К-454, КЛААС, Дискова брана, Култиватор, МТЗ; ЮМЗ, ДОН;НИВА, Е-516, Роторна косачка и други.
Консумативи:
Преходници (адаптер) 6/8 шлиц, 8/6, 6/6, 8/8, 8/20, 20/8, 21/20, 20/21, 20/6, 20/8, 6/20, 20/6, 21/8, 21/6 и по желание.
Универсал 92Н ЕООД произвежда сейфове и каси от метал с различно предназначение – за ценни книжа, оръжие или скъпоценности и др.
Фирмата предлага на своите клиенти най-добри цени, условия на доставка и доказано добро качество на продукцията.

Уеб сайт: http://universal92n.com/

Калифорния Гроу

Калифорния Гроу е онлайн магазин за градинарски принадлежности. Ние сме го нарекли Growshop, защото това е магазин, който ще помогне на вашите растения да растат силни, здрави и да дават изобилие от големи и вкусни плодове. Предлагаме продукти с отлично качество на едни от най-достъпните цени, които можете да откриете.

Уеб сайт: http://californiagrow.bg/

Овощна градина Недев

Кайсиева градина „Недев ” е специализирана в производството на кайсии. Отглеждаме 37 декара от сортовете Харкот, Мъркулещи, Роксана и Унгарска в землището на с. Борисово, община Сливо поле. Разполагаме със собствен транспорт с различен капацитет и доставяме до цялата страна.

Уеб сайт: http://www.nedevgarden.com/

Мизипак ООД

Пластмасови каси, палети, бокс палети, обемни резервоари, саксии

Уеб сайт: http://mizipack.com

Ойли ООД

Ойли ООД е официален дистрибутор на моторни масла и филтри за селскостопански машини, комбайни и трактори - John Deere, Case, Claas, Fendt, New Holland, Caterpillar. Фирмата е официален дистрибутор на немските моторни масла Addinol и на пълната гама филтри Mann.

Уеб сайт: http://salzarra.com/

Л.Д.-2007 ЕООД

Агромагазин - Агроаптека БГ

Агроаптека БГ предлага разнообразие от агро препарати и доставка до всяка точка на България.
Разнообразието от РЗ (растително защитни) препарати, семена и торове (органични и листни) задоволява нуждите на клиентите,
а професионалните консултации допринасят за качественото и бързо обслужване.

Уеб сайт: http://agroaptekabg.com

ЕУПРО БГ ЕООД

ЕУПРО БГ ЕООД представлява частна консултантска компания, чиято дейност се фокусира върху разработката и управлението на проекти, свързани с европейските фондове, национални донорски програми и различни други международни програми за финансиране. Работим по всички програми, чрез които можем да осигурим подкрепа на нашите клиенти в различните браншове: производство, търговия, туризъм, зелени енергийни източници, земеделие и животновъдство, преработка и други.

Уеб сайт: http://www.eupro.bg/

Рибоко ЕООД

Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари от различни марки на атрактивни цени. Сайт за онлайн риболовни принадлежности, риболовно оборудване и всичко за риболов и спортен риболов.

Уеб сайт: http://riboco.com/


Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Реклама      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.