Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6 7 8

ЕТ “Бойчо Стоев – Разцвет Стоев” – производство на цветя и подправки

Повече от четвърт век ЕТ “Бойчо Стоев – Разцвет Стоев” отглежда цветя. В началото те са само част от дейността на новата фирма. По-късно стават основна и екипът се специализира в производството на саксийни, балконски и градински цветя.
Днес фирмата работи в 20 00 кв. м собствени оранжерии и на още 30 000 кв. м открита площ. Подправките, ароматните треви и цветята се търгуват на едро и дребно в градински център „Разцвет”. Високото търсене се задоволява и с внесени от Холандия саксийни растения.
Изумителната красота и качеството на продукцията се дължат на партньорството с големи производители на семена и базов посадъчен материал.

Уеб сайт: http://razcvet.bg/

Савел – Агро – разсадник Пловдив, овощен посадъчен материал

Фирма „САВЕЛ – АГРО” ООД  отглежда посадъчен материал за овощни градини. Тук можете да намерите стандартен и сертифициран разсад за различни видове и сортове. Няма значение дали става дума за няколко фиданки в двора ви или за проектиране и създаване на големи овощни градини – те ще ви консултират от избора на най-подходящите сортове, до встъпване на дръвчетата в плододаване. Дали става дума за праскови и кайсии, ябълки или круши, бадеми, вишни и череши или сливи – можете напълно да се доверите на екипа на „САВЕЛ – АГРО”. Те имат зад гърба си изградени градини и разсадници на над 5000 дка площ.

Уеб сайт: http://savelagro.com/

Разсадник Керия град Варна

Разсадник Керия е създаден през 2003г. и се развива като малък семеен бизнес с производство и търговия на декоративен посадъчен материал. През 2008г. разширихме и обновихме площта за съхранение и доотглеждане на растителните видове в гр.Варна – Вятърна мелница. Другото важно направление за нас беше и е собствен подбор и търговия с декоративна дървесно-храстова и цветна растителност. Паралелно с това предложихме и ново видово разнообразие от италиански партньори на нашите клиенти и любители градинари. Водещата ни цел е клиентите да получават пълна информация за вида, формата, произхода и изискванията за предлаганите от нас видове и сортове растителност. От 2013г. увеличихме производствената площ с 23 000 кв.м., 10 000кв.м. от които засадени с богат асортимент от иглолистни и широколистни дървета. До края на 2018г. предстои поетапно да бъде увеличено и видовото разнообразие.

Уеб сайт: http://keria.bg/

Terra Viva

Terra Viva се занимава с производство и търговия на биохумус от червен калифорнийски червей.

Уеб сайт: http://biohumus-bg.net/

АУДИТОРИУМ

„Аудиториум“ ООД е юридическо лице, регистрирано съгласно действащото българско законодателство в сферата на услугите.
Основните ни компетенции са в областите на одита, контрола, счетоводството и управленското консултиране, включително по фондове и програми на Европейския съюз. Нашата дейност е насочена, както към частния сектор на българската икономика, така и към публичния.
Нашите клиенти и партньори са позиционирани в широк спектър на бизнеса и държавното управление. Ние им предлагаме индивидуални решения за повишаване на ефективността на бизнес процесите и инвестиционните намерения, независимо от техния етап на развитие. Като част от инвестиционния цикъл, осигуряваме и консултантски услуги за привличане на външно финансиране, в това число по линия на фондове, програми и други финансови механизми на Европейския съюз.

Уеб сайт: http://www.auditorium.bg/

ХРИСТОДОР - НВ - НАЙДЕНОВ И СИЕ СД

Христодор продава градинска, малогабаритна и селскостопанска техника. СД "Христодор" е търговски представител на водещи марки в тази област. В сайта на фирмата ще намерите информация за технически данни и цени както на любителска, така и на професионална техника: водни помпи, пръскачки, двигатели и други. Фирмата предоставя гаранционен и следгаранционен сервиз.

Уеб сайт: http://hristodor.com

Ти Ар Комерс ООД

Почистващи препарати за хранително вкусовата промишленост - препарат с пяна, препарат с хлор, обезмаслител, детергент , за почистване на неръждавейка, за почистване на тръбен път, за почистване на бутилираща линия, алкални препарати, киселинии препарати, безконтактно за автомивки, неутрални препарати, дезинфектанти, препарати за почистване на скари, препарати за басейни,препарати за почистване на дома

Уеб сайт: http://www.trcommerce.com

Ти ейч Консултинг ЕООД

Ти ейч Консултинг ЕООД предлага планиране и дизайн за озеленяване, изграждане на паркове, градини, зелени площи, както и поддръжка за тях. Услугите ни включват всякакви видове озеленяване - интериорно, вертикално, покривно озеленяване, включително и прилежащите поливни системи, водни ефекти и фонтани, поддръжка, изграждане на фън шуй проекти и проектиране. Към всички проекти фирмата извършва качествен контрол и одит, строително монтажни работи, реновиране и ландшафтен дизайн.

Уеб сайт: http://www.thconsulting.eu/

Бългериън Комодитис

Вносител на маслодайни култури и продукти
Износител на маслодайни култури и продукти
Дистрибутор на сирена и млечни продукти
Дистрибутор на пелети

Уеб сайт: http://bulgariancommodities.com/

Пламен Пенков - земеделски производител

Специализиран съм в производството на посадъчен материал от плодни дръвчета и храсти за селското стопанство съобразени с изискванията, предпочитанията и финансовите възможности на моите клиенти.

Уеб сайт: http://www.plamenpenkov.com/


Страница 1 2 3 4 5 6 7 8

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Реклама      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.