Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6 7 8

Рибоко ЕООД

Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари от различни марки на атрактивни цени. Сайт за онлайн риболовни принадлежности, риболовно оборудване и всичко за риболов и спортен риболов.

Уеб сайт: http://riboco.com/

„ЩУРЛЕВ” ЕООД – соев шрот, фураж, цвеклови резанки

„Щурлев” ЕООД вече 15 години търгува с фуражи, фуражни смески и комбинирани фуражи.
Дружеството внася и продава гранулирани цвеклови резанки, които са чудесна храна за всички видове отглеждани животни. Предлага соев шрот от внос, богат на лизин и протеини, отлично комбиниращ се с житни фуражи. Пшеничните трици, които са отпаден продукт от мелничарството, са важни за подобряване на храносмилането и общата обмяна на веществата на животните.
Екипът ще ви консултира за най-подходящото меню за вашите животни, различните продукти и най-добрите комбинации между тях.
Фирмата разполага с търговска мрежа в Габровска, Великотърновска и Русенска област. Извършва доставки на място.

Уеб сайт: http://cveklo.com/

Магазин за цветя и букети "Лилия", бул.Янко Сакъзов 18, София, lilia.bg

Магазини за цветя Лилия - Доставка на цветя, букети, аранжировки, саксийни растения, кошници с подаръци, украси и декорация за вашата сватба, празник или събитие. Едни от най-добрите аранжори в страната, ще се съобразят с изискванията ви, и с много професионализъм и внимание към детайла, ще реализират идеите ви. Гъвкави решения за всеки вкус и в тон със сезона.

Повече за нас и услугите ни - http://lilia.bg
Безплатна доставка в София за поръчки над 20 лв.

Уеб сайт: http://lilia.bg

Fence-Construct.com - Селскостопански машини

Селскостопанска техниха, трактори, ремаркета, тракторни ремаркета, сеялка, плуг, плугове, части плуг, противоградушкова система, напоителна система, колове

Уеб сайт: http://www.fence-construct.com

Кайсиева градина

Овощна градина „Недев“ специализира в производството на кайсии и отглежда сеортовете Харкот, Унгарски и Мъркулещи 19. Сортовия състав е представен от ранно и средно ранно зреещи плодове. В резултат на практическия ни опит в производството на кайсии и консултациите на опитните ни специалисти сме акцентирали върху сортове, които са с отлично качество на плодовете и много добра устоичивост на транспортиране, което е важно условие за нашите клиенти. Отглежданите от нас плодове са качестевни, екологично чисти и съобразени с изискванията на пазара.


ЕТ “Бойчо Стоев – Разцвет Стоев” – производство на цветя и подправки

Повече от четвърт век ЕТ “Бойчо Стоев – Разцвет Стоев” отглежда цветя. В началото те са само част от дейността на новата фирма. По-късно стават основна и екипът се специализира в производството на саксийни, балконски и градински цветя.
Днес фирмата работи в 20 00 кв. м собствени оранжерии и на още 30 000 кв. м открита площ. Подправките, ароматните треви и цветята се търгуват на едро и дребно в градински център „Разцвет”. Високото търсене се задоволява и с внесени от Холандия саксийни растения.
Изумителната красота и качеството на продукцията се дължат на партньорството с големи производители на семена и базов посадъчен материал.

Уеб сайт: http://razcvet.bg/

Савел – Агро – разсадник Пловдив, овощен посадъчен материал

Фирма „САВЕЛ – АГРО” ООД  отглежда посадъчен материал за овощни градини. Тук можете да намерите стандартен и сертифициран разсад за различни видове и сортове. Няма значение дали става дума за няколко фиданки в двора ви или за проектиране и създаване на големи овощни градини – те ще ви консултират от избора на най-подходящите сортове, до встъпване на дръвчетата в плододаване. Дали става дума за праскови и кайсии, ябълки или круши, бадеми, вишни и череши или сливи – можете напълно да се доверите на екипа на „САВЕЛ – АГРО”. Те имат зад гърба си изградени градини и разсадници на над 5000 дка площ.

Уеб сайт: http://savelagro.com/

Разсадник Керия град Варна

Разсадник Керия е създаден през 2003г. и се развива като малък семеен бизнес с производство и търговия на декоративен посадъчен материал. През 2008г. разширихме и обновихме площта за съхранение и доотглеждане на растителните видове в гр.Варна – Вятърна мелница. Другото важно направление за нас беше и е собствен подбор и търговия с декоративна дървесно-храстова и цветна растителност. Паралелно с това предложихме и ново видово разнообразие от италиански партньори на нашите клиенти и любители градинари. Водещата ни цел е клиентите да получават пълна информация за вида, формата, произхода и изискванията за предлаганите от нас видове и сортове растителност. От 2013г. увеличихме производствената площ с 23 000 кв.м., 10 000кв.м. от които засадени с богат асортимент от иглолистни и широколистни дървета. До края на 2018г. предстои поетапно да бъде увеличено и видовото разнообразие.

Уеб сайт: http://keria.bg/

Terra Viva

Terra Viva се занимава с производство и търговия на биохумус от червен калифорнийски червей.

Уеб сайт: http://biohumus-bg.net/

АУДИТОРИУМ

„Аудиториум“ ООД е юридическо лице, регистрирано съгласно действащото българско законодателство в сферата на услугите.
Основните ни компетенции са в областите на одита, контрола, счетоводството и управленското консултиране, включително по фондове и програми на Европейския съюз. Нашата дейност е насочена, както към частния сектор на българската икономика, така и към публичния.
Нашите клиенти и партньори са позиционирани в широк спектър на бизнеса и държавното управление. Ние им предлагаме индивидуални решения за повишаване на ефективността на бизнес процесите и инвестиционните намерения, независимо от техния етап на развитие. Като част от инвестиционния цикъл, осигуряваме и консултантски услуги за привличане на външно финансиране, в това число по линия на фондове, програми и други финансови механизми на Европейския съюз.

Уеб сайт: http://www.auditorium.bg/


Страница 1 2 3 4 5 6 7 8

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Реклама      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.