Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2

Ейч Ай Инженеринг ООД

Ейч Ай Инженеринг е компания с основна дейност в сферата на системите за резервирано електрозахранване. Приоритетна задача на фирмата е изграждане на цялостни решения по осигуряване на аварийно и непрекъсваемо токозахранване в офис сгради, бизнес и телекомуникационни центрове, центрове за съхранение на данни, компютърни зали, хотели и инфраструктурни обекти.

Уеб сайт: http://hiengineering-bg.com/

ЛПД Комплекс ООД

ЛПД Комплекс ООД е създадена 2003 година, с предмет на дейност производство и доставка на електротелфери, лебедки и резервни части за тях както и кранови компоненти в България и чужбина, проектиране и инженерингова дейност за тях.
Изделията ни се отличават с гаранция за високо качество, конкуретни цени, бърза доставка в цял свят, монтаж за рамките на България и др.
ЛПД Комплекс ООД е с изградени традиции в товаро-подемната техника, като прилага иновациите и модернизирането в сферата на крано и телферостроенето. Продуктите ни са защитени с национални и международни патенти.
Екипът на компанията е високо квалифициран, динамичен, гъвкав, бързо реагиращ на запитванията, намиращ най-ефективните и икономически изгодни решения според изискванията на всеки клиент.

Уеб сайт: http://www.lpdcomplex.com

ХРИСТОДОР - НВ - НАЙДЕНОВ И СИЕ СД

Христодор продава градинска, малогабаритна и селскостопанска техника. СД "Христодор" е търговски представител на водещи марки в тази област. В сайта на фирмата ще намерите информация за технически данни и цени както на любителска, така и на професионална техника: водни помпи, пръскачки, двигатели и други. Фирмата предоставя гаранционен и следгаранционен сервиз.

Уеб сайт: http://hristodor.com

Соларей ЕООД

Магазин Honda - Продажба на двигатели, генератори, водни помпи, извънбордови двигатели, надуваеми лодки, ехолоти, фишфайндери, косачки, храсторези, масла и течности, оригинални резервни части.

Уеб сайт: http://www.honda-solaray.bg/

Линкос България

Lincos е марка предлагаща професионални машини и инструменти за ремонт и поддръжка на автомобили. Фирмата набляга както на високото качество, така и на достъпните цени за предлаганите продукти. При нас ще намерите професионално оборудване за автомобилни сервизи и центрове за ремонт на гуми, както и инструменти за дома, работилницата или гаража.

Уеб сайт: http://www.lincos.bg

Балкан авиолизинг ООД

Балкан авиолизинг ООД е част от ГРУПА КОМПАНИИ АВИАЛИЗИНГ и е създадена като оператор на проекти за отдаване под лизинг на въздухоплавателни средства с общо предназначение за авиокомпаниите на България и Европейския съюз.
Дейностите  на дружеството включват:
1. Реализация на проекти за лизинг и продажба на нови самолети Sukhoi Superjet 100;
2. Организация на доставка, поддръжка и експлоатация на въздухоплавателни средства от авиацията с общо предназначение;
3 Реализация на проекти за придобиване и последващо им отдаване на лизинг на нови многоцелеви вертолети руско производство Ка-32A11ВС в следните версии: противопожарен, транспортен и издирвателно-спасителен.
4. Реализация на проекти за лизинг на товарни въздухоплавателни средства  ATR-42 и ATR-72;
5. Организация на основен ремонт на авиационна техника, двигатели, редуктори и агрегати в заводите на Русия.

Уеб сайт: http://www.avialeasing.biz

Иновативни Задвижващи Системи

Инженерното бюро Иновативни Задвижващи Системи е основано през 2013г. в гр. Пловдив. Нашата мотивация са предизвикателства, пред които са поставени нашите клиенти – основно планиране, съчетаване и координация на комплексни процеси от сферата на проектирането, изчисления и производство. Нашият отдел Engineering се отличава с дългогодишен опит и множество проекти в машиностроенето – конструиране и оптимизация на двигатели с вътрешно и външно горене, нестандартни машини, съоръжения и приспособления, изпитателни стендове.

Уеб сайт: http://innodrivesys.wordpress.com/

АЛИС ЕООД

Ремонт, сервиз, инсталация и поддръжка на промишлена електроника и автоматика. Бързо откриване на повреди и намиране на ефективни решения.
Ремонт на: честотни задвижвания /инвертори/, захранвания, софт стартери, контролери, входно-изходни модули за контролери, роботи, поточни линии, монитори, контролни панели и други. Готовите изделия се тестват и се предават на клиента с гаранция.
Доставка на честотни пеобразуватели /инвертори/, софт стартери, сервозадвижвания и сервомотори, електромотори, EMI филтри, AC и DC дросели.
Официален Дистрибутор и Партнъор за България на фирма: POWTRAN Technology -www.powtran.net
Настройка, оптимизация, програмиране и пуск на промишлени автоматизирани системи. Инженеринг, проектиране, обучение, програмиране и изпълнение на проекти по комплексна автоматизация.
Поддръжка на машини, съоръжения и апаратура.
Ремонт и възстановяване на всякакъв вид промишлени електронни платки, модули, компоненти и изделия. Работим на ниво компоненти и платки. Готовите изде

Уеб сайт: http://alis.kms-bg.com/

Електромаш- България ООД

ЕЛЕКТРОМАШ-БЪЛГАРИЯ ООД предлага на своите клиенти голямо разнообразие от сондажни, центробежни, самозасмукващи, периферни, дренажни и др. водни помпи. Широка гама трифазни монофазни и взривозащитени електродвигатели. Червячни редуктори.
-Въжета от неръждаема стомана SS316:3mm/4mm/5mm
24 м. гаранция. Изключително атрактивни цени. Професионална консултация за избор на най-подходящия продукт за Вашите нужди.

Уеб сайт: http://www.elmashbg.com

Бандени ООД

1. Доставка, обслужване, гаранционен и извънгаранционен ремонт на честотни преобразуватели VLT® на фирма Danfoss
2. Инженеринг, консултации, проектиране и готови решения в различни области на приложение на честотните преобразуватели VLT® на фирма Danfoss

Уеб сайт: http://www.bandeni.net


Страница 1 2

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.