Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

МИКРО КЛИМА ООД

Богат асортимент климатици от водещи търговски марки на склад,цени от 650 до 3650+лв.,Доставк а и монтаж ,
гаранционен и след гаранционен сервиз, профилактика и цялостно обслужване на климатична техника.

Уеб сайт: http://microclima.bg/

Симекс Юръп ЕООД

CIMEX е БЪЛГАРСКА марка за професионална строителна техника и лека механизация. Продуктите с марката CIMEX се предлагат на нашия пазар от началото на 2013 година. За този период, на качеството на CIMEX се довериха над 500 фирми. Наши клиенти са ВиК дружества, строителни фирми, кабелни оператори, фирми специализирани в инфраструктурното строителство и много други.

Към настоящият момент, продуктовата ни гама включва - професионални машини за обработка на бетон, компактиране, рязане, шлайфане, отводняване, къртене, пробиване, заваряване, отопление, генератори за ток и много други.

Предлаганите от нас машини са с 24 месеца гаранция.

Фирмата предлага гаранционен сервиз до 3 работни дни, както и след гаранционно обслужване и резервни части.

От началото на месец септември 2016 година, на разположение на нашите клиенти е новоизграденият ни търговско-сервизен комплекс със складова база, където можете да разгледате, тествате или дори да наемете за пробен период нашите продукти.

Уеб сайт: http://www.cimex.bg/

Фалкор-Д ЕООД

Фирма Фалкор-Д ЕООД е специализирана в сервизното обслужване и продажба на подемно-транспортна техника. Предлагаме на българския пазар стакери, електрически и транспалетни колички, електрокари, дизелови и газови мотокари - нови, с търговска марка Baoli (част от Kion Group), както и употребявани машини (рециклирани в Холандия и Италия), консултации, доставка и монтаж на тягови акумулаторни батерии и гуми.

От италианския концерн BADA предлагаме иноксови транспалетни колички и стакери, сертифициарани за хранително-вкусовата, химическата и фармацевтичната промишленост.

Разполагаме със сервизни мобилни групи, които са в състояние да реагират максимално бързо до всяка точка в страната. За района на София до няколко часа! Сервизните ни специалисти са обучени и в състояние да ремонтират всякаква товаро-подемна и складова техника.

Уеб сайт: https://motokari-bg.com/

GSM Service

Повреда на мобилния телефон – няма нужда от никаква паника. GSM Service е най-добрият столичен сервиз за мобилни телефони, смартфони и таблети, в който всеки проблем е решим – бързо, изгодно и професионално. GSM Service ще върне към живот любимия ви телефон, за да не губите връзка със света и най-вече с любимите си хора.

Уеб сайт: http://gsm-service.bg/

GSM Service София

Намирането на добър професионален сервиз за ремонт на мобилни телефони и смартфони може да бъде истинско предизвикателство, в случай, че не знаете към кого да се обърнете. GSM Сервиз София осигурява спешната помощ, от която вашият телефон се нуждае, действайки адекватно, методично и професионално. GSM Сервиз София ще върне телефона ви към живот, избавяйки ви от риска да изгубите, така важната днес комуникация.

Уеб сайт: http://gsm-service-sofia.bg/

Кърти чисти извозва София - Kartacha.com

Кърти чисти извозва София на най-евтини цени за София -
https://kartacha.com/.
Къртене от професионални къртачи. Професионално почистване на стаи помещения апартаменти и много други. Извозване и хамали - предлагаме и услуги комплект като Кърти Чисти София - къртене и почистване две в едно - Кърти чисти София. https://kartacha.com/кърти-чисти.html
Имате нужда от хамали и изовзване? Обадете ни се! Ние разполагаме със съвременна техника за тази дейност.
Ние ви даваме гаранция за счупени вещи и излишни щети.
Доверете ни се
https://kartacha.com/

Уеб сайт: https://kartacha.com/

Ремонт на покриви БГ

За спешни ремонти на покриви – професионалисти във вашия град! Хидроизолация, топлоизолация, отводнителни системи – майстори във вашия град! Всичко за ремонта на покриви – майстори във вашия град!

Уеб сайт: http://remontnapokrivi-bg.com/

SOS ВиК

SOS ВиК реагира бързо и адекватно при всякакви аварии, свързани с водопроводната система. Фирмата разполага с безупречен професионален екип, който може да се справи бързо с всяко предизвикателство, действайки експедитивно, професионално и качествено. Доверете се на SOS ВиК при нужда от ремонт, цялостно изграждане или частична подмяна на водопровод.

Уеб сайт: http://sos-vik.com/

Discovery Garden - алуминиеви парапети, блиндирани врати, конструкции

Дискавъри Гардън ЕООД предлага на клиентите си:
* проектиране, производство и монтаж на алуминиеви парапети, блиндирани врати, конструкции, огради, решетки.
* Изпълняваме поръчки в цялата страна!
* Качество и професионализъм на конкурентни цени!

Уеб сайт: http://www.discoverygarden.net

Васима ЕООД

Васима ЕООД предлага богат и практичен избор на алуминиева и ПВЦ дограма. Нашата цел е да продължим да предлагаме високо ниво на качество и обслужване. Историята започва от далечната 1996 година, когато фирмата започва първите си стъпки към своя растеж. Може да се свържете с представител на фирмата в нашите офиси, по телефона или онлайн, където ще получите първокласно обслужване и консултация.

Уеб сайт: http://vasima.com


Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.