Търсене

Подреди резултатите по:      Дата      Азбучен ред

Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Фалкор-Д ЕООД

Фирма Фалкор-Д ЕООД е специализирана в сервизното обслужване и продажба на подемно-транспортна техника. Предлагаме на българския пазар стакери, електрически и транспалетни колички, електрокари, дизелови и газови мотокари - нови, с търговска марка Baoli (част от Kion Group), както и употребявани машини (рециклирани в Холандия и Италия), консултации, доставка и монтаж на тягови акумулаторни батерии и гуми.

От италианския концерн BADA предлагаме иноксови транспалетни колички и стакери, сертифициарани за хранително-вкусовата, химическата и фармацевтичната промишленост.

Разполагаме със сервизни мобилни групи, които са в състояние да реагират максимално бързо до всяка точка в страната. За района на София до няколко часа! Сервизните ни специалисти са обучени и в състояние да ремонтират всякаква товаро-подемна и складова техника.

Уеб сайт: https://motokari-bg.com/

GSM Service

Повреда на мобилния телефон – няма нужда от никаква паника. GSM Service е най-добрият столичен сервиз за мобилни телефони, смартфони и таблети, в който всеки проблем е решим – бързо, изгодно и професионално. GSM Service ще върне към живот любимия ви телефон, за да не губите връзка със света и най-вече с любимите си хора.

Уеб сайт: http://gsm-service.bg/

GSM Service София

Намирането на добър професионален сервиз за ремонт на мобилни телефони и смартфони може да бъде истинско предизвикателство, в случай, че не знаете към кого да се обърнете. GSM Сервиз София осигурява спешната помощ, от която вашият телефон се нуждае, действайки адекватно, методично и професионално. GSM Сервиз София ще върне телефона ви към живот, избавяйки ви от риска да изгубите, така важната днес комуникация.

Уеб сайт: http://gsm-service-sofia.bg/

Кърти чисти извозва София - Kartacha.com

Кърти чисти извозва София на най-евтини цени за София -
https://kartacha.com/.
Къртене от професионални къртачи. Професионално почистване на стаи помещения апартаменти и много други. Извозване и хамали - предлагаме и услуги комплект като Кърти Чисти София - къртене и почистване две в едно - Кърти чисти София. https://kartacha.com/кърти-чисти.html
Имате нужда от хамали и изовзване? Обадете ни се! Ние разполагаме със съвременна техника за тази дейност.
Ние ви даваме гаранция за счупени вещи и излишни щети.
Доверете ни се
https://kartacha.com/

Уеб сайт: https://kartacha.com/

Ремонт на покриви БГ

За спешни ремонти на покриви – професионалисти във вашия град! Хидроизолация, топлоизолация, отводнителни системи – майстори във вашия град! Всичко за ремонта на покриви – майстори във вашия град!

Уеб сайт: http://remontnapokrivi-bg.com/

SOS ВиК

SOS ВиК реагира бързо и адекватно при всякакви аварии, свързани с водопроводната система. Фирмата разполага с безупречен професионален екип, който може да се справи бързо с всяко предизвикателство, действайки експедитивно, професионално и качествено. Доверете се на SOS ВиК при нужда от ремонт, цялостно изграждане или частична подмяна на водопровод.

Уеб сайт: http://sos-vik.com/

Discovery Garden - алуминиеви парапети, блиндирани врати, конструкции

Дискавъри Гардън ЕООД предлага на клиентите си:
* проектиране, производство и монтаж на алуминиеви парапети, блиндирани врати, конструкции, огради, решетки.
* Изпълняваме поръчки в цялата страна!
* Качество и професионализъм на конкурентни цени!

Уеб сайт: http://www.discoverygarden.net

Васима ЕООД

Васима ЕООД предлага богат и практичен избор на алуминиева и ПВЦ дограма. Нашата цел е да продължим да предлагаме високо ниво на качество и обслужване. Историята започва от далечната 1996 година, когато фирмата започва първите си стъпки към своя растеж. Може да се свържете с представител на фирмата в нашите офиси, по телефона или онлайн, където ще получите първокласно обслужване и консултация.

Уеб сайт: http://vasima.com

Ремонт на покриви

Поправка на покриви, ремонт на покривни конструкции, градеж на покриви, хидроизолация, улуци.

Уеб сайт: xn-----7kcjlvbnokbjfngl0a.xn--e1a4c/

Климат Варна

Продажба,монтаж, профилактика и сервиз на климатична техника. Инверторни климатици Дайкин, Мицубиши и Панасоник с 3 години гаранция и безплатен монтаж Варна.

Уеб сайт: www.klimatvarna.com


Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ФракТайм - уеб дизайн
Полезни връзки
Приятели
Приятели      Условия за ползване
BG-Business.EU - фирмен каталог с безплатна регистрация на фирми и организации.